Google Ads ikon

Minősített Google Ads Szakértő

Szax Réka vagyok

Vállalkozásoknak segítek online hirdetések tervezésében, kivitelezésében és a hatékonyság mérésében

Szax Réka minősített Google Ads kampánymenedzser

Ha nyolc órám lenne kivágni egy  fát, akkor hetet azzal töltenék, hogy a fejszét élesítem…

– Abraham Lincoln

Közel 10 éves, a multinacionális vállalati szférában szerzett pénzügyi tapasztalattal kezdtem el Google Ads hirdetéseket menedzselni, hogy a számok világát a kreativitással, a nagyvállalati szférát pedig a kisvállalkozások környezetével színesíthessem.

A számok mögött rejlő mélyebb összefüggések felfedezésének képessége révén vállalkozásoknak segítek profitábilis, sokszorosan megtérülő kampányokat futtatni és ami talán ennél is fontosabb, kiszámítható növekedést tervezni a vállalkozásuk tekintetében.

– Szax Réka, Kampánymenedzser

Szax Réka

Minősítések

0
0
0
Performance marketing

Minősítéseim

0
0
0

Így segítem ügyfeleimet

A marketing a hallgatás tudománya

Minden vállalkozás rejteget olyan adatokat, amiket csak kellő empátiával és odafigyeléssel lehet elnyerni, ezért kiemelkedően fontos elemezni minden rendelkezésre álló adatot.

Az teljes üzletmenet megértése kulcsfontosságú

Ha a hirdetések alkalmazkodnak a vásárlói igényekhez, és nem fordítva, akkor a zavaró reklámok egy csapásra értékes információs forrássá válnak. Személyre szabott hirdetési stratégiát alkotok minden ügyfelemre, hiszen  nincs két egyforma vállalkozás.

Amit nem tudunk mérni, azon nem tudunk javítani sem

A tudatos és precíz mérés az alapja minden sikeres online marketing kampánynak. Ügyfeleimnél olyan méréstechnika létrehozására törekszem, mely nem csak vásárlókat generál, hanem a jövőbelátás képességét is megadja a döntéshozók számára.

Az online világ sebessége szinte kiradírozta az állandóság fogalmát

A hirdetések közönsége idővel kimerülhet, a kreatívok elavulhatnak, a versenytársak felzárkózhatnak. Az online hirdetések területén elért sikereim titka a folyamatos alkalmazkodás és a megújulás képessége.

Minden adat csak annyit ér, amennyit egy ember megért belőle

Az adatvezérelt optimalizálással elért eredmények is csupán pillanatnyi győzelmek – a Google Ads kampánymenedzsment tartós sikeréhez közérthetően vizualizált adatokkal járulok hozzá – így támogatva ügyfeleim stratégiai döntéseit.

Rólam mondták

Szax Réka

Ügyfél vélemények

Profitábilis kampányok

Teljeskörű kampánymenedzsment tervezéstől a méréstechnikán és a kreatívokon át a rendszeres optimalizálásig.

Szax Réka Kampánymenedzser eredmények 2

Szax Réka
Bemutatkozás

Szax Réka vagyok – turisztikai menedzser, ex IBM-es, a Világ legcsodálatosabb kislányának édesanyja és – hogy-hogy nem -, Google Ads kampánymenedzser. Mindig a kommunikáció körül forgott az életem és először az IBM, majd több középvállalat kötelekében alkalmam nyílt beletanulni az operations feladatokba és a marketingbe.

Bár soha nem tartottam magamat túlzottan technikai vénával megáldott embernek, a Google Ads hirdetések logikája, a kampányok mérhetősége és finom összefüggései lenyűgöztek és nem eresztettek. Két éve azt mondtam magamnak, hogy ha ekkor a szerelem, akkor miért is ne scavarhatnék egyet a  Szax Réka

Lorem ipsum neque malesuada sed Cras bibendum nibh placerat ac lacinia In arcu vitae nisi. A Proin Cras nec volutpat litora eu Suspendisse In odio Nunc nibh. Aliquet turpis Fusce sociosqu porttitor elit. Morbi Vestibulum rutrum, nostra, urna viverra. Ullamcorper. Sapien Proin leo, Quisque condimentum laoreet, Nunc vitae eu neque quam.

A Szaxreka.com weboldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.