Professzionális

Google Ads Hirdetés
Menedzsment

Kampány tervezés

Kulcsszókutatás, teljesítmény-előrejelzés, hirdetési stratégia és cross-funnel költség-menedzsment.

Hirdetési kreatívok

Viselkedés-pszichológián alapuló szöveges és vizális kampány kreatívok A/B teszteléssel.

Kampány menedzsment

Google Ads kereső- és display kampányok adatvezérelt menedzsmentje.

Gyönyörű riportok

Az üzleti döntéseket egyes-egyedül precíz, hiteles és attraktív teljesítmény riportok segítik.

Hirdetési fiók és weboldal audit

A teljes marketing tölcsér konverziós auditjával indított online marketing tevékenység.

Kampány stratégia kialakítása

A hirdetések hatékonyságát a vásárlói utat pontosan leképező kampánystratégia maximalizálja.

Méréstechnika beállítása

A teljes mérési rendszert pontosan leképezi a startégiában meghatározott üzletfejlesztési célokat.

Macbook Google analytics-el

Kulcsszókutatás

Részletes kulcsszókutatás, kizáró kulcsszavak feltérképezése, LSI kulcsszavak, tartalomfejlesztési javaslatok.

Adatvezérelt optimalizálás

Folyamatosan A/B tesztelt és optimalizált hirdetések a büdzsé hatékony elköltése végett.

Gyönyörű riportok

Minden reggel 7 órakor megérkező mobil scorecard riportok, heti és havi összefoglalók.


Kampány riportok másképpen

Egyetlen üzlet sem nélkülözheti az adatokból levonható következtetések versenyelőnyét. Kampánymenedzserként nagy hangsúlyt fektetek a vislekedési adatok vizualizlására és automatikus riportok formájában történő prezentációjára.


Kampány riportok másképpen

Egyetlen üzlet sem nélkülözheti az adatokból levonható következtetések versenyelőnyét. Kampánymenedzserként nagy hangsúlyt fektetek a vislekedési adatok vizualizlására és automatikus riportok formájában történő prezentációjára.

Hogyan segíthetek vállalkozást építeni?

A sikeres vállalkozások többsége az online térben is megelőzi versenytársait. A Google Ads hirdetés persze sok kérdést vet fel, ezért a leggyakoribbakra alább próbálok választ adni

 • A Google hirdetési platformja egy forgalomterelési eszköz – a megtérülés rengeteg paramétertől függ, például a kampánymenedzser felkészültségétől, a hirdetési szövegek minőségétől, a landing oldaltól és a hirdetési stratégia átgondoltságától is. Épp ezért nagyon lényeges, hogy a Google Ads hirdetéseket folyamatosan optimalizáljuk az adatok alapján.

 • A Google kattintás-alapú hirdetéseket kínál, azaz a hirdető csak a megvalósult kattintásért fizet. Minden kulcsszónak dinamikusan változik az ára, attól függően, hogy az adott megjelenítésre mekkora a verseny, de persze limitálni mindig lehet az árat. Kisvállalkozások akár havi 30-50 ezer forinttól el tudnak kezdeni hirdetni, ugyanakkor ha már belevág valaki, akkor érdemes előre tervezni és hozzáértő kampánymenedzser segítségével kialakítani a büdzsét.

 • A Facebook kiváló hirdetési platform, mert nagyon pontos célzást tesz lehetővé, ugyanakkor – úgynevezett display hálózat lévén – nem rendelkezik a Google Ads hirdetés legnagyobb előnyével, a pillanatnyi érdeklődés privilégiumával. Hirdetni azon a platformon kell, ahonnan a legolcsóbban lehet releváns forgalmat terelni a webáruházba, vagy – B2B esetén – a weboldalra. Van, amikor ez a csatorna a Facebook, és van, amikor a Google Ads hirdetés a megfelelő választás – ezt egy jó kampánymenedzser számok alapján képes eldönteni.

 • Ez megint sok mindentől függ, talán könnyebb is arra vonatkozóan tanácsot adni, hogy hogyan NEM érdemes meghatározni a Goole Ads hirdetés büdzséjét: hasraütésre!

  Egy tapasztalt kampánymenedzser a kulcsszavak CPC-jén (Cost per Click, Kattintásonkénti költség) kívül a büdzsé meghatározása során figyelembe veszi a keresések számát, a versenytársakat, ügyfele teljesítőképességét és az alternatív hirdetési lehetőségeket is és készséggel tesz javaslatot a büdzsére. A legtöbb kampánymenedzser fix díjakon dolgozik, ezért nem érdeke, hogy az ügyfele a kelleténél több pénzt égessen el Google Ads hirdetésekre.

 • A befizetésekről bizonylatot, a konkrét költésről pedig minden hónapban számlát állít ki a Google rendszere. Ezek a számlák a legtöbb vállalkozás számára teljes egészében elszámolhatóak. Ezen a linken tudhat meg többet a Google Ads számlakibocsátási gyakorlatáról.

 • A nem profitábilis Google Ads hirdetés három leggyakoribb oka a hozzá nem értő hirdető, a rosszul konvertáló landing oldal és a marketing tölcsérnek mindössze egyetlen szeletét támogató kampánystratégia.

  Megfelelő büdzsé esetén egy-két hónapnyi hirdetés után általában már látszik, hogy hol akadnak meg a vásárlók a marketing tölcsérben – ilyenkor érdemes ezeken a pontokon javítani és addig takarékra állítani a büdzsé elköltését.

 • Csak a Google által minősített kampánymenedzserekkel érdemes dolgozni. Sok kiváló kolléga van a magyar piacon is, aki rendelkezik ezekkel a minősítésekkel. Érdemes több ajánlatot bekérni és a személyes szimpátián túl megvizsgálni a kolléga hozzáállását, tapasztalatát, iparági kapcsolatait, hozzáadott értékű szolgáltatásait.

  Ugyancsak érdemes referenciákat bekérni és beszélni a kampánymenedzserek ügyfeleivel. A weboldal is sok mindent elárul egy online marketing szakemberről; akinek a saját honlapja sincs rendben, az vajon hogyan tudna javaslatookat tenni az ügyfelek honlapjának optimalizálására? Ha kíváncsi vagy az én hátteremre, akkor tudj meg többet rólam ›

Google Ads ikon

Szax Réka

Minősített Google Ads szakértő

Beszélgessünk.
Abból még sosem volt baj…

Örömmel segítek kideríteni, hogy milyen potenciál rejlik a minőségi Google Ads hirdetésekben az Ön vállalkozása számára.

Google Ads ikon

Tények

Magasabb árbevétel – Márkaismertség – Aranyat érő adatok 

Ingyenes fiók-audit és tanácsadás

A Szaxreka.com weboldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.